"Визначні місця Києва: знаємо, впізнаємо, розкажемо, покажемо " Гра-мандрівка картою столиці

Київ - рідне місто для тих, хто народився тут і виріс. Київ став близьким і для тисячі людей, які вимушено чи по власній волі знайшли тут нову домівку. Щоб не відчувати себе "чужим" у великому місті, давайте ближче познайомимося з його визначними місцями. Тим більше є прекрасна нагода - День столиці і День Києва.

Книжкова виставка про Київ вмістила у себе різнопланову літературу: тут і книжки про історію міста, і про історичні та архітектурні пам'ятки столиці, і твори письменників про "величаве, прекрасне місто над Дніпром".

Зрозуміло, що знайомитись з містом краще прогулюючись його вулицями та парками. Але перед прогулянкою не завадить перевірити, що ми вже знаємо про місто, а якими знаннями потрібно краще озброїтися. Невеличка вікторина покаже наші успіхи і невдачі.

Правильно названу пам'ятку Києва знаходимо серед зображень багатьох інших визначних місць. На книжковій виставці відшукаємо додаткову інформацію.

Орієнтуємося по карті столиці і позначаємо правильно обраний об'єкт. До святкування Дня Києва готові!

/Files/images/2023/4.png

І поки в бібліотеці ще тільки йшла підготовка до прогулянки містом , в парку "Відрадний" вже повним ходом святкували. Киян і гостей столиці зустрічають герої літературних творів. Кого тут тільки немає! Карлсон, Аліса з країни чудес , Пеппі Довгапанчоха, Червона Шапочка...

А це ж хто? Цього героя книжки дорослі не можуть пригадати. А ось дітям він добре відомий! Ви вже впізнали! Це герой книжки київського письменника Сашка Дерманського "Танок Чугайстра". Запрошує у танок, розповідає дівчаткам про приховані риси їхнього характеру... Було весело!

/Files/images/2023/3.png

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 27 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!