"Хай доброта у світі процвітає". Про доброту в книжках і в житті.

Практично вся література для дітей, - книжки про любов і дружбу, про справедливість і правдивість, про щирість і безкорисливість. І про доброту... Ще змалечку дитина дізнається, що доброта завжди перемагає зло.

Книжка Галини Вдовиченко "36 і 6 котів" також і про доброту, і про співчуття.

Милосердна пані Крепова, головна героїня твору, зробила добру справу - прихистила котів, які через недобрих людей позбулися своєї домівки, теплого підвалу.

Незвичайна новина! Пані Крепова разом з усіма 36 котами 6 кошенятами завітали до Києва! Та от яка прикрість. Коти захотіли краще познайомитися з новим місцем, пішли у мандри і загубилися. Далеко забігти вони б не змогли. Скоріш за все злякались і заховалися. Пані Крепова засмучена. Зробімо добру справу, допоможімо їй знайти котиків!

Як добре коти уміють маскуватися! Про це знають усі. Але наші діти-слідопити відшукали їх. Усіх 36 і 6!

Під час гри-квесту діти різного віку, об'єднані книжкою і грою, познайомилися з літературними героями-котами, роздивилися купу книжок, знаходячи малюнки з котами, грали в гру "Дорога до друга", на "відмінно" пройшли випробування на уважність, спостережливість, швидкість. Батьки також брали участь у грі. Отримали задоволення не менше за дітей.

/Files/images/2022/1_20221120_223325_0000.png /Files/images/2022/0_20221120_223325_0001.png

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!