"Конституція усім - і дорослим і малим" Правознавча вікторина просто неба з Керівником Правобережного центру з надання безоплатної правової допомоги Сергієм Бреусом

Незнання законів часто-густо призводить до прикрих несподіванок. За неправові вчинки неповнолітніх дітей несуть відповідальність дорослі, їхні батьки. Тому азбуку права важливо вивчати змалечку. Всі закони важливі і потребують детального знання. А Конституція України - головний закон, за яким живе ціла держава, заслуговує на особливо прискіпливе засвоєння і виконання.

У переддень свята Дня Конституції, що в цьому році відзначає своє 25-річчя, бібліотека імені Івана Багряного приєдналася до акції "Правовий паркан", яку організували працівники бібліотеки імені О. Новікова-Прибоя, запросивши фахівця з права, Керівника Правобережного центру з надання безоплатної правової допомоги Сергія Бреуса.

Акція відбулася просто неба в одному з скверів нашого мікрорайону. Прогулюючись непоспіхом, дорослі і діти залюбки відповідали на запитання правознавчої вікторини. За правильні відповіді отримували кульки. Дорослі , у свою чергу, скористалися можливістю дістати фахову відповідь спеціаліста з питань права пана Сергія Бреуса.

/Files/images/2021/konstitutsya/IMG-ce2ec4a736a447b979be75cdadbe47e2-V.jpg

Знайте і постійно навчайтеся правовій грамотності! Будете відчувати себе впевнено і захищено!

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 28 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!